Subota, 31. maj 1997.

VISOKA DELEGACIJA SPS U UTORAK U PODGORICI

Trazi se podrska kandidaturi Milosevica za predsednika SRJ

Delegaciju socijalista predvodi Milorad Vucelic sa zadatkom da od vrha DPS dobije punu i jedinstvenu podrsku za Milosevicevu kandidaturu na funkciju predsednika SRJ

Budva. - Jucerasnja vest dana da se Slobodan Milosevic nece kandidovati na mesto predsednika Republike Srbije podigla je politicku temperaturu u Crnoj Gori. Odmah su, naime, otkazane sednice Izvrsnog i Glavnog odbora DPS cije je odrzavanje bilo planirano za nedelju uvece, odnosno ponedeljak, i na kojima je trebalo da se razgovara o predstojecoj rekonstrukciji vlade premijera Mila Djukanovica koja je, inace, na dnevnom redu tekuceg zasedanja crnogorske skupstine.

Kako se u sedistu DPS saznaje, u Podgoricu ce u utorak doputovati visoka delegacija SPS, koalicionog partnera DPS, sa zadatkom da od vladajuce stranke u Crnoj Gori dobije punu i jedinstvenu podrsku za kandidaturu Milosevica na funkciju predsednika SRJ. Delegaciju ce navodno predvoditi Milorad Vucelic, potpredsednik SPS, cijim posredstvom ce biti, kako se kaze, obezbedjena takva podrska, cak i od one struje u DPS koju predvodi premijer Milo Djukanovic.

B. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /